13.týden | 24.3.-28.3 | obsahuje alergeny | |
pondělí | svačina | Chléb, pomazánkové máslo s ředkvičkou, mléko ochucené | 1,7 |
24.3. | polévka | Kapustová s bramborem | 1 |
hl.jídlo | Mexický guláš, rýže, sýr | 1,7 | |
doplněk | sirup, čaj | ||
úterý | svačina | Makový koláč, jablko, čaj | 1,7,3 |
25.3. | polévka | Hrstková | 1,9 |
hl.jídlo | Pizza šunková | 1,7 | |
doplněk | ovoce | ||
středa | svačina | Chléb, sýrová pomazánka, kedluben, čaj | 1,7 |
26.3. | polévka | Zeleninový vývar s jáhlami | 1,9 |
hl.jídlo | Losos na másle, bramborová kaše, | 4,7 | |
doplněk | Salátový bar, mléko | ||
čtvrtek | svačina | Krabí pomazánka, pečivo | 1,4,7,11 |
27.3. | polévka | Pórková | 1 |
hl.jídlo | Gnocchi s kuřecím masem a sýrovou omáčkou | 1,3,7 | |
doplněk | sirup, čaj | ||
pátek | svačina | Chléb, masová pomazánka, bílá káva | 1,7,9 |
28.3. | polévka | Kulajda | 1,7,3 |
hl.jídlo | Žemlovka | 1,3,7 | |
doplněk | Mléko, čaj | 7 |
Změna jídelníčku vyhrazena.
Jídelníček sestavila: Michaela Suchánková
SEZNAM ALERGENŮ
(publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU)
1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK
(pšenice, ječmen, žito, oves, špalda, kamut
nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z
z nich)
2. KORÝŠI a výrobky z nich
3. VEJCE a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
a výrobky z nich
6. SÓJOVÉ BOBY (sója) a výrobky z nich
7. MLÉKO a výrobky z něj včetně laktózy
8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY ořechy, tj.mandle,
lískové ořechy, kešu, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamský ořech
9. CELER a výrobky z něj
10. HOŘČICE a výrobky z ní
11. SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj
14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich
Copyright © 2024 Základní škola Drnovice | Webdesign: ir-webdesign.com - tvorba webových stránek