20.týden | 12.5.-16.5 | obsahuje alegeny | |
pondělí | svačina | Chléb, játrová paštika, okurek | 1a,7 |
12.5. | polévka | Jaternicová s bramborem | 1 |
hl.jídlo | Bramborový knedlík, zelí, výpečky | 1,7 | |
doplněk | Čaj | ||
úterý | svačina | Chléb mlynářský, sýr eidam | |
13.5. | polévka | Květáková s mrkví | 1 |
hl.jídlo | Pečená kotleta, gratinované brambory, dušená zelenina | 7,9 | |
doplněk | Ovocný nápoj | ||
středa | svačina | Rohlík, šunková pěna | 1a,7,10 |
14.5. | polévka | Celerová se zavářkou | 1,9 |
hl.jídlo | Kuřecí na kari s jablky, rýže | 1,7 | |
doplněk | Rajče, ovocný nápoj | ||
čtvrtek | svačina | Palačinky s džemem, mléko | 1a,3,7 |
15.5. | polévka | Vývar s kapáním | 1a,3, |
hl.jídlo | Treska s brokolicí a sýrem, brambory | 1a,4,7 | |
doplněk | Zeleninová obloha, čaj | ||
pátek | svačina | Jablečná přesnidávka, pečivo, čaj | 1a |
16.5. | polévka | Falešná gulášová, houska | 1 |
hl.jídlo | Rakouský alpský knedlík | 1,3,7, | |
doplněk | mléko, čaj | 7 |
Změna jídelníčku vyhrazena.
Jídelníček sestavila: Michaela Suchánková
SEZNAM ALERGENŮ
(publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU)
1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK
(pšenice, ječmen, žito, oves, špalda, kamut
nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z
z nich)
2. KORÝŠI a výrobky z nich
3. VEJCE a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
a výrobky z nich
6. SÓJOVÉ BOBY (sója) a výrobky z nich
7. MLÉKO a výrobky z něj včetně laktózy
8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY ořechy, tj.mandle,
lískové ořechy, kešu, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamský ořech
9. CELER a výrobky z něj
10. HOŘČICE a výrobky z ní
11. SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj
14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich
Copyright © 2024 Základní škola Drnovice | Webdesign: ir-webdesign.com - tvorba webových stránek